Despre noi

S.C. Schumy Service S.R.L. România a luat fiinta în anul 2006, compania a preluat divizia vending a S.C. Dat Comp Impex S.R.L. si a început sa dezvolte reteaua de vending detinuta de aceasta. În paralel a dezvoltat o retea de vanzare si distributie a produselor si o retea de revânzare a aparatelor si a sistemelor de plata.

 

Întreaga noastra activitate a fost si este bazata pe deviza “Calitate înainte de toate!". Toate produsele comercializate de catre noi se afla în topurile internationale in ceea ce priveste raportul calitate-pret.

 

Raftul cu bauturi este site-ul ideal daca va doriti o solutie simpla si eficienta pentru a savura cele mai bune bauturi de pe piata; daca doriti sa oferiti clientilor dumneavoastra produse de calitate fara sa mai fie nevoie sa va bateti capul cu zeci de furnizori si daca va doriti sa comandati produse comod, din fata calculatorului, iar acestea sa va fie distribuite în cel mai scurt timp de catre echipa noastra.

 

Într-o piata sufocata de produse ce se recomanda de fiecare data a fi numarul unu în lume, noi vindem doar marci ce se remarca prin traditie, experienta si preturi incredibil de accesibile.

 

Va invitam sa alegeti din gama noastra variata de produse si veti beneficia garantat de cel mai bun rapot calitate-pret si de seriozitatea si amabilitatea echipei noastre.

 

Denumire: SC SCHUMY SERVICE SRL

Cod Fiscal: RO18762883

Cod Inregistrare Registrul Comertului: J40/9730/2006

Banca: ING DRUMUL TABEREI

Cont Bancar IBAN: RO85INGB0000999901251845

Adresa Sociala: SOS PANTELIMON, NR. 254

Oras: Bucuresti

Email: office@raftulcubauturi.ro

Telefon: 0749227888 - 0729227888

Persoana de contact: Cristian Degeratu