Raftul cu Băuturi se mândrește cu o prezența activă pe piața românească și cu un catalog vast de produse, format atât din vinuri aparținând cramelor românești, cât și din etichete internaționale.

Întreaga noastră activitate a fost și este bazată pe deviza “Calitate înainte de toate!", iar produsele comercializate de către noi se află în topurile internaționale în ceea ce privește raportul calitate-preț.

Wine Bar & Shop-ul nostru localizat în zona Băneasa (Bulevardul Ficusului) găzduiește acum, pe lângă degustările publice periodice, și evenimente de tip business/ corporate. În cadrul acestora, vă putem oferi degustări și prezentări de vinuri personalizate, evenimente care să se potrivească cu interesele dumneavoastră sau ale companiei din care faceți parte. 

Degustările vor fi conduse de somelierul Adrian Dinu. În funcție de specificul vinurilor pe care le veți alege, în cadrul prezentărilor veți afla totul despre proveniența acestora, tipologia aromelor, cum să faceți asocierea cu preparate culinare și multe altele. 


Facilități:

Ø  Magazinul dispune de 30-35 de locuri, într-o atmosferă plăcută;

Ø  Meniul de băuturi este format din: Vinuri, Prosecco, Spumante, Champagne, Cafea, Apă, Sucuri;

Ø  Gustări: platouri cu aperitive, brânzeturi și specialități vânătorești;

Ø  Muzică și TV pentru meciuri; 


 Pentru mai multe informații sau rezervări, ne puteți contacta la adresă office@raftulcubauturi.ro sau la numărul de telefon 0749.227.888. 

 

Nu sunt produse in aceasta categorie!Cafea