Ai peste 18 ani?

Livrare

 

Taxe de transport:

In Bucuresti transportul este de 15 Lei pentru comenzi mai mici de 150 Lei.

In Ilfov costul transportului este de 15 Lei pentru comenzi mai mici de 300 de Lei, iar pentru comenzi mai mari transporul este gratuit.

In alte localitati taxa de transport este in valoare de  25 Lei pentru comenzi mai mici de 300 Lei, iar pentru comenzi mai mari transportul este gratuit.

 

1. Livrarea comenzilor

Livrarea produselor achizitionate se face in general prin curier rapid la adresa specificata de dumneavoastra in momentul confirmarii comenzii. Documentele aferente produselor achizitionate (factura, certificat de garantie, etc) sunt livrate de impreuna cu produsele comandate. In functie de adresa de livrare pot exista anumite taxe de livrare si/sau praguri de gratuitate.

In cazul in care comandati simultan mai multe produse este posibil sa primiti cate un colet separat pentru fiecare produs avand costurile de transport diferite.

 

 

2. Termene de livrare si stocuri

In general, produsele vandute de site-ul nostru au afisate informatii de stoc in timp real precum si timpul estimat de sosire la destinatie pentru fiecare localitate din Romania. In anumite situatii este posibil ca informatia de stoc sa fie in curs de actualizare si atunci veti fi informat asupra acestui aspect in momentul confirmarii comenzii.

 

3. Returul produselor si alte servicii

Magazinul nostru are obligatia legala sa accepte returul produselor in 10 zile de la livrare dar poate oferi si alte facilitati cum ar fi transportul si/sau preluarea acestora de la dumneavoastra.

ExtraRetur (pana la 45 de zile), Service Pick-Up & Return sau Livrarea gratuita sunt servicii specifice doar anumitor produse marcate special in acest sens ori produse pentru care dumneavoastra ati achizitionat in mod expres aceste servicii.