Carassia Blanc de Blanc, Crama Carastelec
 Carassia Blanc de Blanc, Crama Carastelec

Carassia Blanc de Blanc, Crama Carastelec

0 opinii
11900 lei
+050 lei garantie

Vin spumant de inalta calitate obtinut precum celebra Champagne - a doua fermentare a Vinului in sticla. Produs de Crama Carastelec din Judetul Salaj - Transilvania.

Produs 100% din strugurii albi Chardonnay si marcat corespunzator pe eticheta "Blanc de Blancs". Vinul are un rest de zahar de 7 grame pe litru, marcat "brut".

Culoarea este alba stralucitoare, cu reflexii verzui, vinul spumant fiind denumit generic si vinul suprem, cel care insoteste de obicei momentele festive din vietile noastre, perlatia fina si consistenta din flute marcand petrecerile. Aroma complexa si proaspata te cucereste cu "primul nas", note delicate de paine abia scoasa din vatra, gustul fiind amplu, aciditatea inalta si sustinuta, post gust lung cu tuse clare de briose sau citrice. Un vin amplu, complex si de neuitat.

Ideal in orice ocazie, se poate asocia culinar de la inceputul si pana la sfarsitul meselor. Un vin echilibrat, prietenos si cu mare personalitate, aciditatea caracteristica fiind bine integrata cu nivelul de 12,0% alcool din volumul total. Recomandari culinare ideale: tartine cu icre albe, rosii, negre, calamar, stridii, branzeturi fine, somon fumee, prosciutto, shrimp cocktail, fruit sorbeto, cheesecake, peach cobbler.

Temperatura recomandata de consum: 6-10 grade Celsius.

Sticla disponibila la 0,75 Litri.

Un bax contine 6 sticle.

Cantitate Sticla 0.75 L
CramaCrama Carastelec
Categorie de VinVin spumant alb zero brut; metoda traditionala
CuloareAlb
Procent alcool din volumul total12%
Tip strugure100% Chardonnay
Tara de origineRomania
Temperatura de servire 11-13 °C
Loading...

Produse recomandate

Alti clienti au vazut si produsele afisate

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...