Vin spumant roze Vinca Carassia Rose, Crama Carastelec
Vin spumant roze Vinca Carassia Rose, Crama Carastelec

Vin spumant roze Vinca Carassia Rose, Crama Carastelec

0 opinii
10700 lei
+050 lei garantie

Vin spumant de inalta calitate obtinut precum celebra Champagne - a doua fermentare a Vinului in sticla. Produs de Crama Carastelec din Judetul Salaj- Transilvania.

Produs  din strugurii rosii Pinot Noir  si Pinot Meunier doar in anii favorabili si marcat corespunzator pe eticheta "Rose" .Vinul are un rest de zahar de 5 grame pe litru,marcat "Brut".

 . Degorjat si adaugat dopul final de pluta in 2020.

Culoarea este rose somon- stralucitoare, cu reflexii superbe, vinul spumant fiind denumit generic si Vinul Suprem, cel care insoteste de obicei momentele festive din vietile noastre, perlatia fina si consistenta din flute marcand petrecerile. Aroma complexa si proaspata te cucereste cu "primul nas", note delicate de paine abia scoasa din vatra, gustul fiind amplu, aciditatea inalta si sustinuta, post gust lung cu tuse clare de briose sau citrice.Un Vin amplu,complex si de neuitat.

Ideal in orice ocazie, se poate asocia culinar de la inceputul si pana la sfarsitul meselor. Un vin echilibrat, prietenos si cu mare personalitate, aciditatea caracteristica fiind bine integrata cu nivelul de 12,0% alcool din volumul total. Recomandari culinare ideale: tartine cu icre albe, rosii, negre, calamar, stridii, branzeturi fine, somon fumee, prosciutto, shrimp cocktail, fruit sorbeto, cheesecake, peach cobbler.

Temperatura recomandata de consum: 6-10 grade Celsius.

Sticla disponibila la 0,75 Litri.

Un bax contine 6 sticle...

 

An de recolta2020
Cantitate Sticla 0.75 L
CramaCrama Carastelec
Categorie de VinVin spumant roze; metoda traditionala
CuloareRose
Procent alcool din volumul total12%
Tip strugurePinot Noir
Tara de origineRomania
Temperatura de servire  8-10 °C
Loading...

Produse recomandate

Alti clienti au vazut si produsele afisate

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...