Pret Rafturi


Ordoneaza dupa:
 • Xi Counter

  Xi Counter

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Avantaje unice ale sistemului Xi Counter sunt:Unghiul de înclinare reglabil pentru toate sticlele;Vedere perfectă: vizualizarea usoara a etichetelor pentru a evita căutarea extensivă, inventar usor de realizat;Utilizare eficientă: până la 78 de s..

 • Xi Decanter

  Xi Decanter

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Xi Decanter este potrivit pentru toate tipurile și dimensiunile sticlelor, de la 5 la 30 de litri (prin inel de fixare reglabil).Este potrivit pentru decantare elegantă din sticla mare, direct în carafa de vin (prin intermediul axului de angrenaj ..

 • Xi Grand

  Xi Grand

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Avantaje sistemului Xi Grand sunt:  Raft cu unghiul de înclinare reglabil pentru toate sticlele;  Vedere perfectă: vizualizați pe etichete pentru a evita căutarea extensivă, inventar simplu;  Utilizare eficientă: acces direct la ulti....

 • Xi Presenter

  Xi Presenter

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Sistemul sofisticat de construcție modular vă permite să vă construiți propriul raft personalizat în funcție de nevoile dumneavoastra.Xi Presenter poate fi fixat cu ușurință pe sol și pe perete sau pe plafon cu ajutorul a două brațe din aluminiu. D..

 • XI Rack

  XI Rack

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Avantaje unice ale sistemului Xi Rack sunt:Unghiul de înclinare perfect reglabil pentru toate sticlele;Vedere perfectă: vizualizați pe etichete pentru a evita căutarea extensivă, inventar simplu;Utilizare eficientă: până la 156 de sticle de capaci..Cafea