Pret Solutii de stocare si racire


Ordoneaza dupa:
 • Xi Cool Basic

  Xi Cool Basic

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Vinurile de înaltă calitate trebuie să se maturizeze. Cu toate acestea, există câteva aspecte importante care trebuie luate în considerare. Vinul trebuie protejat de lumina soarelui și depozitat sub o temperatură constantă între 10° și 12°C și o u..

 • Xi Cool Premium

  Xi Cool Premium

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Xi Cool Premium combină atât o prezentare atractivă și o promovare a întregii game de vinuri, cât și temperatura și clima de băutură perfecte. Detalii tehice:    Disponibil cu interfață la un dispozitiv de răcire centralizat sau ca sol....

 • Xi Cool Pro

  Xi Cool Pro

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Vinurile de înaltă calitate trebuie să se maturizeze. Cu toate acestea, există câteva aspecte importante care trebuie luate în considerare. Vinul trebuie protejat de lumina soarelui și depozitat sub o temperatură constantă între 10° și 12°C și o umid..

 • Xi Counter

  Xi Counter

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Avantaje unice ale sistemului Xi Counter sunt:Unghiul de înclinare reglabil pentru toate sticlele;Vedere perfectă: vizualizarea usoara a etichetelor pentru a evita căutarea extensivă, inventar usor de realizat;Utilizare eficientă: până la 78 de s..

 • Xi Decanter

  Xi Decanter

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Xi Decanter este potrivit pentru toate tipurile și dimensiunile sticlelor, de la 5 la 30 de litri (prin inel de fixare reglabil).Este potrivit pentru decantare elegantă din sticla mare, direct în carafa de vin (prin intermediul axului de angrenaj ..

 • Xi Grand

  Xi Grand

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Avantaje sistemului Xi Grand sunt:  Raft cu unghiul de înclinare reglabil pentru toate sticlele;  Vedere perfectă: vizualizați pe etichete pentru a evita căutarea extensivă, inventar simplu;  Utilizare eficientă: acces direct la ulti....

 • Xi Presenter

  Xi Presenter

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Sistemul sofisticat de construcție modular vă permite să vă construiți propriul raft personalizat în funcție de nevoile dumneavoastra.Xi Presenter poate fi fixat cu ușurință pe sol și pe perete sau pe plafon cu ajutorul a două brațe din aluminiu. D..

 • XI Rack

  XI Rack

  Disponibilitate: Contactati-ne!

  Avantaje unice ale sistemului Xi Rack sunt:Unghiul de înclinare perfect reglabil pentru toate sticlele;Vedere perfectă: vizualizați pe etichete pentru a evita căutarea extensivă, inventar simplu;Utilizare eficientă: până la 156 de sticle de capaci..Cafea