Vin rosu, 7Arts Feteasca Neagra

Cod produs: 314

Categorii:     Vin     Vin rosu     Vin rosu sec

Producator: 7Arts

Pret: 100,00 lei

Pret fara TVA: 84,03 lei

Disponibilitate: Contactati-ne!

Telefon: (+04) 0749.227.888
Telefon: (+04) 0729.227.888

Opinii: 0 /Spune-ti opinia!

Click pe steluta pentru un vot:


Adauga la favorite

Descriere

Vin rosu, 7Arts Feteasca Neagra


Un Vin rosu deosebit.obtinut 100%  din Feteasca Neagra a noastra,soi national,aclimatizat cu mare succes la Banu Maracine,langa Craiova la Crama Breasta.

Vinul are Denumire de Origine Controlata,strugurii fiind culesi tarziu si ca o caracteristica -mustul obtinut prin presare este scurs gravitational-Ravacul.

Recolta este 2016.Se recomanda o aerare minuma de 30 minute in decantor.

Culoarea este incantatoare,volumul de alcool fiind un semn de mare calitate,cele 16,5 % procente de alcool din volumul total fiind bine integrate.In buchetul complex regasim tipicitatea soiului,mure si afine negre supracoapte si prune afumate.Vinul este corpolent si cu mare personalitate.Tanini fini si rotunjiti,maturarea de 8 luni in butoaie de stejar romanesc lasand tuse fine de vanilie si tabac.Aciditate buna,un Vin echilibrat perfect.

Post gustul este lung,memorabil si intens.Vinificat in sec - 1,9 grame zahar rezidual in urma fermentarii naturale a mustului.

Recomandari culinare ideale:gustari reci, lasagna cu vita, pizza cu sunca, mixt grill cu legume la gratar, miel la rotisor, chocolatte mouse.

Temperatura recomandata de consum: 14-18 grade Celsius.

Sticla disponibila la 0,75 Litri.

Un bax contine 6 sticle.
Opinii (0)

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Cafea