Ai peste 18 ani?

Vin rosu

Medicamentul tomnatic, Feteasca Neagra


Unul dintre cele mai populare vinuri din tara noastra, Feteasca Neagra, isi are radacinile adanc afundate in solul romanesc. Se estimeaza ca acest soi creste pe pamanturile din zona moldovei inca de acum 1500-2000 de ani, fiind unul dintre cele mai vechi soiuri de vin nu doar din tara noastra dar si din Europa.   Vinurile rezultate din boabele de Feteasca Neagra pot fi caracterizate ca f..

Citeste mai mult

Vin rosu demisec Ciumbrud 5L


Vinul rosu este una dintre cele mai populare bauturi din intreaga lume.Vinul rosu demisec Ciumbrud este un vin obtinut din recoltele de la Ciumbrud ale anului 2016. Acesta este un vin demisec ideal pentru iubitorii de vinuri ce contin o cantitate moderata de zahar. Vinul rosu se obtine in urma fermentarii strugurilor zdrobiti impreuna cu coaja si pulpa acestora.Culoarea in diverse tonuri..

Citeste mai mult

Vin Rosu Le Chateau de Fontenay, La Sainte Marguerite


Vin produs de Chateau de Fontenay din regiunea Tourraine, Valea Loire-Franta.Este un cupaj realizat din Gamay 95% si Malbec 5%, acesti struguri fiind culesi manual in ladite, recolta fiind din anul 2015.Varful evolutiei acestui vin este la 3 ani de la recoltare.Culoare rosu-rubiniu sclipitoare, vinul se deschide elegant intr-un buchet caracteristic soiului majoritar, cu tuse fine de capsuni, cires..

Citeste mai mult

Vin rosu sec Conacul din Ceptura Feteasca Neagra


Vinul rosu sec Feteasca Neagra de la Conacul Ceptura este un vin rubiniu, cu un buchet persistent de fructe uscate.Gustul vinului este amplu si echilibrat, cu taninuri foarte bine integrate in structura vinului.Vinul de la Conacul Ceptura este obtinut din recoltele anului 2014.Acest vin are o concentratie alcoolica de 13%.Feteasca Neagra este unul dintre cele mai populare soiuri de struguri din Ro..

Citeste mai mult

Vin rosu sec Licorna Cabernet Sauvignon si Merlot


Vinul rosu sec Licorna contine un amestec intre doua soiuri de struguri: Cabernet Sauvignon si Merlot.Vinul de Cabernet Sauvignon isi pune amprenta asupra aromei cu parfumuri de fructe rosii, afine si zmeura. Soiul Cabernet Sauvignon este apreciat deoarece produce vinuri elegante cu gust intens. Merlot-ul completeaza gustul fructat si vioi condimentat al vinului.La fel ca si soiul Cabernet Sauvign..

Citeste mai mult

Vin rosu sec Serafim Cabernet Sauvignon


Vinul rosu sec Serafim Cabernet Sauvignon este un vin de culoare rosie intensa, cu parfum ce aduce a fructe rosii coapte.Gustul vinului este plin, cu tanini moi, fructat si cu postgust de intensitate medie spre inalta.Cabernet Sauvignon este un soi din care se produce vinul rosu taninos, cu gust amplu de fructe si postgust prelung. Acest vin este aspru la inceput, obtinand prin invechire calitati ..

Citeste mai mult

Vin rosu sec Bon Viveur Cabernet Sauvignon si Merlot


Vinul rosu sec Bon Viveur are in componenta 70% vin din trei tipuri de Cabernet Sauvignon si 30% din doua tipuri de Merlot. In acest vin se amesteca o serie de parfumuri, de la note vegetale, la note de ciocolata alba, cacao, vanilie, cuisoare si scortisoara.Gustul vinului are o componenta aromatica bogata si persistenta. Cabernet Sauvignon este un soi din care se produce vinul rosu tani..

Citeste mai mult

Vin rosu sec Serafim Feteasca Neagra


Vinul rosu sec Serafim Feteasca Neagra are parfum de fructe rosii, in special de coacaze negre, completat de aroma specifica soiului - prune uscate.Vinul se remarca prin aroma si nuantele condimentate de piper si cuisoare.Gustul acestui vin este catifelat, fructat si armonios.Soiul de struguri Feteasca Neagra se evidentiaza printr-o complexitate aromatica deosebita, gust bine structurat si corpole..

Citeste mai mult

Vinul Rosu


Vinul rosu este una dintre cele mai populare bauturi alcoolice din intreaga lume. Acesta se regaseste sub mai multe forme in functie de diversitatea pamantului, a climatului si a culturii din care fac parte strugurii. Vinurile rosii sunt vinuri seci cu o concentratie mare de tanin si cu un gust mult mai astringent decat celelate tipuri de vinuri.Vinul rosu se obtine in urma fermentarii strugu..

Citeste mai mult