Ai peste 18 ani?

Vin roze

Despre rose si cand sa-l savuram!


Haideti sa vorbim putin despre ce este rose-ul. Banuiti cum se poate obtine? De multe ori, cel mai simplu raspuns este adesea si cel corect. In cazul nostru, adaugarea de vin rosu unui vin alb va aduce la nasterea unui vin rose. Cunoscuta si ca “Metoda amestecarii”, aceasta metoda de creare a vinului rose este si cea mai putin folosita si incurajata, in anumite zone din lume cum ar fi Fr..

Citeste mai mult

Vin roze demisec Boieru Pinot Noir


Vinul roze Boieru Pinot Noir este un vin obtinut din recoltele anului 2015.Acesta este un vin demisec cu usoare nunate de fructe de padure. Soiul Pinot Noir este unul dintre cel mai apreciate soiuri de struguri din care se obtin vinurile roze. Vinul roze Boieru Pinot Noir are un gust fructat si racoritor. Acesta este ideal intr-o zi de vara datorita parfumului fresh si a efectului revigorant. Vinu..

Citeste mai mult

Vin roze demisec Ciumbrud 5L


Vinul roze este considerat unul dintre cele mai elegante vinuri. Vinurile roze sunt de obicei vinuri usoare, parfumate si revigorante.Cele mai intalnit gusturi ale vinurilor roze sunt cele de flori, citrice sau pepene.Vinurile roze se obtin din struguri negri, la fel ca vinurile rosii, diferenta fiind reprezentata de modul in care este facut. Vinul de Ciumbrud este un vin obtinut din recoltele de ..

Citeste mai mult

Vin roze sec Serafim


Vinul roze sec Serafim este un vin ce incanta cu o componenta aromatica complexa.Acest vin este obtinut dintr-un amestec intre trei soiuri apreciate de vin: Cabernet Sauvignon, Merlot si Shyrah.Gustul vinului este proaspat, revigorant si echilibrat, cu usoare tente de fructe rosii, datorita Cabernet Sauvignon-ului.Acesta are un parfum exotic de condimente aduse de soiul Shyrah, care constituie 20%..

Citeste mai mult

Vinul Roze


Vinurile roze se obtin din struguri negri, la fel ca vinurile rosii, diferenta fiind reprezentata de modul in care sunt facute.Acest tip de vin este obtinut atunci cand cojile strugurilor rosii sunt lasate la fermentat impreuna cu pulpa pentru o scurta perioada de timp. Nuanta vinului si gustul variaza in functie de perioada de expunere a cojilor de strugure in must si de metoda de producere a vin..

Citeste mai mult

Vin roze sec Licorna


Vinul roze sec Licorna este obtinut dintr-un amestec intre trei soiuri minunate de struguri: Cabernet Sauvignon, Merlot si Shyrah. Vinul roze Licorna are o aroma de condimente si fructe deshidratate provenite din cele trei soiuri de struguri.Din soiul Cabernet Sauvignon se obtin cele mai bune vinuri de calitate superioara, cu gusturi usor astringente la inceput. Merlot este un soi de ori..

Citeste mai mult