Vin Vinca Carassia Classic

0 opinii / Scrie o opinie

  • Pret: 81,00 lei

  • Pret fara TVA: 68,07 lei

Adauga in Wishlist

Descriere

Vin spumant de inalta calitate obtinut precum celebra Champagne - a doua fermentare a Vinului in sticla. Produs de Crama Carastelec din Judetul Salaj- Transilvania.

Produs ca in Franta din aceeasi 2 struguri rosii- Pinot Noir si Pinot Meunier si 1 alb - Chardonnay..Vinul are un rest de zahar de 6 grame pe litru,marcat "Brut".

 . Degorjat si adaugat dopul final de pluta in 2020.Produs de Top al Romaniei.Raport calitate- pret imbatabil.

Culoarea este alba stralucitoare, cu reflexii verzui, vinul spumant fiind denumit generic si Vinul Suprem, cel care insoteste de obicei momentele festive din vietile noastre, perlatia fina si consistenta din flute marcand petrecerile. Aroma complexa si proaspata te cucereste cu "primul nas", note delicate de paine abia scoasa din vatra, gustul fiind amplu, aciditatea inalta si sustinuta, post gust lung cu tuse clare de briose sau citrice.Un Vin amplu,complex si de neuitat.

Ideal in orice ocazie, se poate asocia culinar de la inceputul si pana la sfarsitul meselor. Un vin echilibrat, prietenos si cu mare personalitate, aciditatea caracteristica fiind bine integrata cu nivelul de 12,0% alcool din volumul total. Recomandari culinare ideale: tartine cu icre albe, rosii, negre, calamar, stridii, branzeturi fine, somon fumee, prosciutto, shrimp cocktail, fruit sorbeto, cheesecake, peach cobbler.

Temperatura recomandata de consum: 6-10 grade Celsius.

Sticla disponibila la 0,75 Litri.

Un bax contine 6 sticle...


Specificatii
An de recolta 2016

Scrie o opinie

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Recomandari