Ai peste 18 ani?

Vinurile de Ciumbrud

Raftul cu Bauturi
02-11-2017
0 comentarii

Viile de Ciumbrud sunt amplasate in judetul Alba, intr-o zona cu conditii minunate de clima si sol.

Aici sunt cultivate anual soiuri precum Sauvignon Blanc, Feteasca Regala, Riesling, Muscat Ottonel, Chardonnay si Pinot Gris, care ofera o recolta bogata de struguri. 

De la aceasta crama puteti gasi o varietate de vinuri din gamele Ciumbrud, Domeniile Boieru, Cardinal, Episcopal si Nobilis, potrivite petru orice moment al zilei. 


Gama Boieru cuprinde o varietate de vinuri seci, demiseci si demidulci, pentru a multumi toate gusturile. Vinurile seci sunt obtinute din soiuri precum Chardonnay, Dry Muscat, Pinot Noir si Riesling de Rhin. Acestea au aciditate ridicata si gusturi usor fructate. Vinurile demiseci si demidulci se remarca prin parfumul atragator. Acestea se recomanda a fi asociate cu preparatele din carne alba, in special cu pui sau fructe de mare. 


Gama Cardinal cuprinde doua vinuri albe, unul dulce si unul demidulce. Vinul dulce obtinut din soiul Pinot Gris are arome fine si aciditate potrivita. Vinul alb demidulce obtinut din soiul Sauvignon Blanc este un vin cu arome florale incantatoare. 


In gama Episcopal sunt vinuri obtinute din amestecul mai multor soiuri de struguri. Aceste vinuri au aciditate medie si gusturi usor fructate. 

Vinurile de Ciumbrud se pot regasi si la pet sau baginbox in cantitati mai mari de 3, 5 sau 10 litri. Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!