Xi Presenter

Cod produs: 02

Categorii:     Solutii de stocare si racire     Rafturi

Producator: Xi Wine Systems

Telefon: (+04) 0749.227.888
Telefon: (+04) 0729.227.888

Opinii: 0 /Spune-ti opinia!

Click pe steluta pentru un vot:


Adauga la favorite

Descriere

Xi Presenter


Sistemul sofisticat de construcție modular vă permite să vă construiți propriul raft personalizat în funcție de nevoile dumneavoastra.

Xi Presenter poate fi fixat cu ușurință pe sol și pe perete sau pe plafon cu ajutorul a două brațe din aluminiu. Datorită lungimii diferite a tubului și a materialului de montare reglabil, poate fi reglat la orice înălțime a tavanului. Mai mult decât atât, este posibil să instalați un suport chiar în dreptul celuilalt, astfel încât (cu posibilitate de lățimi personalizate) să puteți configura propriul perete individual de vin.


Detalii tehnice:

Galeria Frontala: sticlele de vin sunt prezentate din față în unghiul optim Xi; cu o plută umedă în orice moment, drojdiile acumulandu-se în colțul inferior. Se pot prezenta pe straturi până la 9 sticle de 0,75 litri sau 6 sticle x 1,5 litri.

Galeria laterala: sticlele de vin sunt prezentate orizontal din lateral. În lățime se pot depozita maxim 2 sticle (0,75 sau 1,5 L.); în adâncimea maximă de 3 pe strat.

Părțile din lemn sunt confecționate din lemn de stejar sau stejar spumos; piese din aluminiu anodizate sau pulverizate în antracit.

Pe Xi Prezenter pot fi prezentate până la 160 de sticle

Xi Prezenter este utilizat în special în crame, pereți de vinuri și camere de răcire.Opinii (0)

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Cafea