Termeni si conditii

Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ulwww.raftulcubauturi.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fidetaliate in aceasta sectiune.


Continut site

Raftulcubauturi.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Toate promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului. www.raftulcubauturi.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a companiei SC SCHUMY SERVICE SRL.


Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de amodifica continutul site-ului raftulcubauturi.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul raftulcubauturi.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit incheierea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.


Dispozitii finale

Raftulcubauturi.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.raftulcubauturi.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.


Disclaimer

Echipa Raftul cu bauturi incearca sa mentina acuratetea informatiilor pentru produsele din site, dar rareori acestea pot conţine mici inadvertente, cum ar fi accesorii neincluse in pret, informatii neactualizate despre pret si stoc. Ne puteti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uitati sa mentionati in corespondenta dvs. numele exact al produsul.


Politica de confidentialitate

Raftulcubauturi.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseascã numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Raftulcubauturi.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care afurnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Raftulcubauturi.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.


Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa office@raftulcubauturi.ro.

Toate comenzile plasate online pe www.raftulcubauturi.ro se considera acceptate in urma unei confirmari telefonice ale unui operator sau prin e-mail.